fredag 13. november 2009

Klippe - lim og trykk

Her vises eksempel på et av kortene og hvordan det blir laget. Det blir laget 10 stykker i denne størrelsen + 10 små. Her er det laget en ramme rundt halve bildet.Bilder/utklipp fra katalogen blir dekor på kortet.
Her er det på ført rammelim med silketrykkramme og metallfolie er lagt over. Dette vil gi en fin effekt. Når dette er gjort er det klart for å sy.
7 kommentarer:

 1. Du er god Gitte;o) Kommer til å bli riktig så lekkert.
  Klem
  Linda;o)

  SvarSlett
 2. Så hyggelig det var å få en kommentar fra deg for så fant jeg jo bloggen din også da vet du. :)

  Du har så mye spennende og lager så mye lekkert. Jeg syns det er herlig å få litt innblikk i det andre lager, særlig når det er helt anderledes enn det jeg holder på med.

  Kortene dine er flotte og jeg er virkelig imponert ovvar at noen kan få så mye lekkert ut av en katalog.

  Ha en flott helg.

  SvarSlett
 3. Så flotte kort du lager! Så kreativt å bruke motiver fra katalogen.

  God helg!

  SvarSlett
 4. Takk skal du ha!
  Mye fint her også;-)
  God helg
  Kristin

  SvarSlett
 5. Hei Gitte!

  Snublet tilfeldigvis over bloggen din inne på en annen hjemmeside - og da jeg så navnet på bloggen, bare MÅTTE jeg inn å sjekke!!! Jeg gikk nemlig sammen med en Gitte på sømlinja på Lørenskog, som sprudlende kunngjorde at "Lille Gitte" skulle være hennes merkenavn. Er det deg?
  Jeg kunne ikke finne bilde av deg noen steder på bloggen, men små spor/indisier, som for eksempel "skredder", "nesodden" og "barneklær", kan stemme med den Gitte jeg kjente. I tillegg kan jeg gjerne se for meg at den samme Gitte står bak denne utrolig frodige og kreative hjemmesiden.
  Så nå er jeg utrolig spent på om du er den samme Gitte som jeg gikk på skole sammen med for om lag 15 år siden?
  Vi var, i tilfelle, de to eldste i klassen, og blant de mer motiverte elevene.....
  I så fall hadde det vært moro å høre fra deg!!!

  Enten du er den "riktige" Gitte eller ikke, så må jeg få gratulere med en flott blog, samt en spennende og kreativ arbeidshverdag!


  Med vennlig hilsen fra
  Bente Presterud Røvik

  Og om ikke første delen av navnet lyder kjent, kan du sjekk om du kjenner ansiktet mitt på hjemmesiden min.... der er det bilde! www.benterovik.no

  SvarSlett
 6. Dette var virkelig flott! Må si jeg er ganske imponert! Her har jeg lyst til å se mer så jeg legger deg til blogglisten min. Så smart måte å lage kort/bilder på. Er så mange nye teknikker og hjelpemidler, men tror du må være en liten, eller stor kunstner. Tusen takk for din koselige hilsen hos meg. Så at du var ny for meg, og trodde det var en som var med på ABC-leken. Takk for at du skrev!
  Vennlig hilsen Margit.

  SvarSlett
 7. Takk for koslig kommentar i bloggen min!! Ja, jeg bruker multi medium...de jeg blir mest fornøyd med blir jo bare liggende...så nei - det er lett og gi de bort;-)
  Her i bloggen din var det mye mosomt - jeg kommer innom igjen!!!

  SvarSlett