mandag 1. juni 2009

Silketrykk og Rammer

Jeg har laget 10 silketrykkrammer av mine beste oppskrifter. Det er veldig smart..... Jeg har trykket det på putene vi har i stua

Det er ofte slik at etter vi har spist ønsker de aller fleste å få med oppskrift hjem. De som ønsker det kan bare gå inn og skrive av oppskriftene selv. Er ikke det lurt?

Jeg har trykket på fine stoffer. Det gir best resultat. Her er det brukt brun tykk silke og organza og chiffon i silke

3 kommentarer:

 1. Hei! Så artig da! Skjønte hvem du var da jeg kom inn på bloggen din ja. Har sett på innleggene dine og må bare si at du har noen fantastiske idéer og flotte produkter! Putene dine med oppskrifter, smykkene dine med de flotte teknikkene, herlig! Kommer garantert til å følge med på bloggen din videre!

  SvarSlett
 2. Snakk om skattekiste av en blogg!!! Jeg gledet meg til å se om du hadde noe spennende nå etter pinse, og jammen hadde du det. Nå fikk JEG nesten hjertebank også........

  SvarSlett
 3. Heisann!
  Jeg drev å googla litt på silketrykk siden jeg skal prøve meg på silketrykk av t-skjortedesignene mine og vil lære litt mer. Så morsomt at jeg havna her inne på din blogg da:)
  Har du gjort dette hjemme eller har du et verksted der du kan søle og grise litt? Ser for meg at det blir litt plundrete med silketrykkrammer hjemme, emulsjon i badekaret osv :)
  Du har ikke laga noe innlegg om prossessen da? Blir så nysgjerrig på hvordan du har gjort dette :)

  SvarSlett