mandag 3. august 2009

Lag på lag

Det å jobbe i lag på lag er veldig inspirerende. Helt siden jeg var lita jente og fant min mors brudekjole på loftet, har jeg vært fasinert over disse flotte eksklusive tynne tekstilene som er bygget opp lag på lag for å få volum.

I dag er det mange som jobber bevisst med lag på lag. Se på denne spennende kunstneren, Inger Johanne Brautaset som jobber med papir. Hun har her tatt i bruk silkepapir som er limt på hverandre (se også bilde på høyre side, dobbelklikk og se på nettsiden hennes)

Lag på lag trenger ikke alltid å være luftig og lett. Her er bilder fra Collectione Paris, høsten 2007.Se på bildet under hvor vakkert det er å benytte seg av tyll. Her er det en lampe som skal forestille en tutu (balletskjørt)


http://www.madebybarret.files.wordpress.com/

Se også på Nettsteder jeg har lagt til (på høyre side) med ulike kunstnere som jobber med lag på lag, både med tekstil og andre materialer.5 kommentarer:

 1. Hei på du;o)
  Ville bare si at du har vunnet en trøstepremie i konkrransen min;o)
  Jeg trenger adressen din slik at jeg kan sende den til deg. Min email er sylysten@gmail.com
  Ha en fin dag;o)
  Klem
  Linda;o)

  SvarSlett
 2. Her var det jammen mye spennende. Du er nok en kreativ dame. Fint med litt annerledes blogg. Jeg følger med! Ha en riktig fin dag!

  SvarSlett
 3. Wow for en en kreativ sjel du er, jeg er imponert! Følger deg videre. Tusen takk for at du la igjen en kommentar på min blogg slik at jeg fant deg.
  Ha en strålende dag!

  SvarSlett
 4. Dette var et spennende innlegg. Sjarmerende med lag på lag av ulike materialer.
  Ha en fin dag :0)

  SvarSlett
 5. Takk for hyggelig kommentar på bloggen min, spsielt nå om jeg har jobbet litt med utformingen på den:)

  Så kreativ du er, her var det masse inspirasjon å hente, kule vesker og toalettmapper du har laget, og smart med trekket til skoleboken!

  SvarSlett