mandag 15. juni 2009

Ideutvikling og inspirasjon, del 4

Veska er ferdig! Takk til deg Grete for den fine boka som ga meg inspirasjon til dette arbeidet: ) Har jeg klart å imponere deg?

Her er baksiden av veska. Nå mangler det bare "pressing" igjen. Da blir sømmene flate. Det er ikke lett med så mye plast, men jeg beskytter med tekstiler både over og under. Plasten blir da myk og føyelig: )7 kommentarer:

 1. Takk for at du var innom bloggen min så jeg fant veien til din spennende blogg. Jeg kommer definitvt innom igjen for her var det mye spennende!

  SvarSlett
 2. For en flott og inspirerende blogg. Jeg koste meg med alle bildene og fine linker. Takk og god sommer. :)

  SvarSlett
 3. For en fantastisk veske! Jeg blir altid så imponert, når noen legger SÅ mye håndarbeid ned i et prosjekt - jeg selv har nemlig ikke den tolmodigheten, selv om jeg elsker å være kreativ ;) Koselig blogg og bilder!

  SvarSlett
 4. Det var en kjempe fin veske. Den kunne jeg tenkt meg selv :o) Falt pladask for kuene dine, det er utrolig herlige :o)

  SvarSlett
 5. Veska ble helt FANTASTISK !!
  Utrolig søt den jenta fra boken!!
  Og så mange teknikker på en veske, skjønner godt at det tar tid !!

  Hilsen Linetoppen

  SvarSlett
 6. Hej! Vad kul att du har tittat in hos min blogg! Här fanns oxå en hel del kreativitet! På återseende!

  SvarSlett
 7. Jeg er målløs - har sittet her og gapt i flere minutter!! Jeg hadde vel aldri trodd at en liten bok fra meg skulle inspirere deg til å lage noe så FLOTT! Du er utrolig kreativ og flink. Hilsen Grete

  SvarSlett