mandag 2. november 2009

Ferdig!

Her er puta ferdig. Denne gangen var jeg i tvil om den kunne bli fin. Det var mange ting som skjedde underveis som gjorde jobben til en stor utfordring.Skriften som ble stygg ved "stryking" ble løst på en smart måte. Tekst måtte kopieres på ny og settes på  nytt stoff, for så å overføre til puta (se bildet under, midt på bildet, under Rødhettes høyre fot).
9 kommentarer:

 1. Utrolig fin Gitte!!
  Skal du beholde den selv, eller blir det en julegave??
  Ha en fin mandag,
  Fredrikke :o)

  SvarSlett
 2. Den ble skikkelig morsom!! At det ble andre stoffbiter med tekst på synes jeg var en veldig fin effekt. Det gir jo bare litt ekstra "liv" til puta.
  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 3. Den ble jo bare genialt morsom;o))
  Visste jo at du ville klare det, og gleder meg bare til neste utfordring du får...
  Klem
  Linda;o)

  SvarSlett
 4. Hei :-)

  Så søt og koselig pute :-) Hvordan får du teksten riktig vei? får ikke speilvendt når jeg skal bruke laserprintern vår...finnes det andre program som speilvender?

  Ha en ny fin uke :-)

  SvarSlett
 5. Så bra den ble! Imponert over hvor bra teksten kom frem. Må innrømme at jeg ikke helt har skjønt hvordan du får akkurat d til men..Du er i hvertfall flink til å leke deg og eksperimentere, d har jeg sett på de andre arbeidene dine :o)

  SvarSlett
 6. Kjempefin pute, er imponert over kreativiteten din. Ønsker deg en flott uke.

  SvarSlett
 7. Her kommer et par svar: )

  Å speilvende teksten gjør jeg før jeg printer ut. Jeg kopierer det jeg har skrevet og legger det inn i paint (et program som alle har). Skriften ser nok finere ut på bildet enn det er i virkeligheten: )
  Jeg skal ikke gi bort denne puta. Jeg skal begynne å selge alle eksemplene jeg lager med trinn for trinn forklaringer: )

  SvarSlett
 8. Skikkelig gøy pute! Jeg har faktisk tenkt å prøve meg på samme variant, men jeg tenkte å lage ferdig mønster og tekst i powerpoint eller photoshop og så skrive det ut på overføringsark. Men det gir jo ikke alltid så fine resultat desverre ( iallefall ikke på klær). Men du bruker rammelim, hva er det? Er det det samme som decopage lim for tøy? Og så ser det ut som du har klipt teksten opp i linjer, har du det? og hvorfor? Hvordan ble resultatet da?
  Fikk "et spark bak" no, må få kommet i gang med den puta jeg "går med i hodet". ;0) Takk for masse inspirasjon og fin blogg.

  SvarSlett