tirsdag 15. desember 2009

Mange BALLER i lufta

Noen ganger strekker ikke tiden helt til: ) Jeg får stadig nye ideer og holder på med flere ting på en gang. Det skal jeg vise her.

Aller først til den lille veska. Her planlegges motivet og hvilke stoffer som skal brukes.Bunnen er "polstret" slik at det blir en fin form på veska. Sommerfugler er overført med rammelim og settes på for å få et mønster på det brune prikkede stoffet.På "mini"- kurset i dag skal jeg skal  vise hvordan bunn og håndtak kan sys på en veske.

Prosjekt nr. 2.

På lørdag gikk turen innom Panduro Hobby. Der finnes ulike ark med fine motiver. Jeg fant dette som egner seg godt til overføring. Hva det skal brukes til vet jeg ikke enda, men bildene er allerede overført til tekstil
Her er bildene klare til å få på vaseline. Dette fungerte godt, selv om papiret var tykt, og dermed mye å måtte ta av.Nå kan jeg nesten ikke vente med å gjøre noe ut av dette. Veska må bli ferdig først: )


6 kommentarer:

 1. Det er sant og visst at tiden blir en tanke knapp innimellom;o))) Men de sier at det vistnok blir jul allikevel;o//)
  Den lille veska kommer nok til å bli riktig så søt, kjenner jeg deg rett;o). Og sånne prosjekter som bare ligger å venter på tur, er veldig spennende. Skal snart blogge en pute og en fjernkontrollholder som var et slikt "vente på tur prosjekt". Ble ferdig i går, og det ble minst like bra som i hode mitt;o)))
  Juleklem
  Linda;o)

  SvarSlett
 2. Så spennende... :o)
  Kanskje jeg skal prøve meg på litt mer "bunn" i mine vesker..vi får se da.. :o)
  Vesken er i posten!!

  SvarSlett
 3. Og du snakker om at døgnet ikke har nok timer....du får jo gjordt det utroligste.. jeg har brukt hele dagen på å sy noen små poser...går tregt når pyntesømmen kommer på vrangen og aplikasjonen blir skjev... Gleder meg til å se den lille vesken ferdig :)
  Elisabsth H.

  SvarSlett
 4. Syns jeg kjenner meg igjen hva gjelder knapp tid. Er alltid mange ideer som blir liggende av mangel på tid.
  Jeg syns jo du får til ganske mye da. Spennende med vesken og hva du skal bruke motivene til. Jeg følger med deg. Ha en god kveld.

  SvarSlett
 5. Dette blir ganske sikkert fint som alt du gjør! Ha en fin torsdag og stress ett hakk ned ! Klem!

  SvarSlett
 6. Her er jeg helt grønn; aner ikke hva du driver med, hvilke typer ark/tekstiler det er snakk om eller no. Men misunnelig når jeg ser resultatene? JAA!

  SvarSlett