onsdag 30. desember 2009

Juleferien er over

Nå endelig, skal jeg sy litt igjen: ) Jeg fikk som forventet årsplanlegger til jul,.. og den var lekker,  men HJELPES MEG, den var i en annen størrelse enn den jeg pleier å ha hvert eneste år.Det er nesten synd å dekke til denne flotte forsiden, men en forside i tekstil er heller ikke og forakte: )Her er det som ble ferdig før jul. Det betyr at jeg må gjøre noe nytt. Den er jo for liten: ) I dag skal det jobbes med tekster og ord.


6 kommentarer:

 1. Ville bare ønske deg et riktig godt nytt år! Det har vært veldig kjekt og inspirerende å følge bloggen din, og gleder meg til å følge deg videre!

  Klem Barbro

  SvarSlett
 2. Hoho! Jeg har også en sånn. Den skal ikke dekkes til, men jeg er enig i at den er vel stor. Ser for meg at den blir litt upraktisk... Får så være. Så lærte jeg det. Men jeg bare elsker de illustrasjonene inni av Catilina Estrada, så det avgjorde.

  Godt nyttår til deg!

  Solrosa

  SvarSlett
 3. Hei Gitte!
  Takk for hyggelig melding!
  Jeg ser at du selger silketrykkfarger. Jeg leter fortsatt etter den perfekte miljøvennlige fargen. Jeg savner litt informasjon i butikken din. For eksempel fikseringstid?

  SvarSlett
 4. Den var flott! Du må nesten ta med deg litt av det opprinnelege omslaget over i det nye! Den søte ugla?!
  Og...bakeboka må du ha!;)

  SvarSlett
 5. Her er alltid noe nytt og spennende å se og lese.

  Ønsker deg et godt, nytt kreativt år!

  SvarSlett
 6. Kjempefint omslag du har laget, men årsplanleggeren var jo fin i seg selv og da.

  Ønsker deg et inspirerende nyttår.

  SvarSlett