tirsdag 8. desember 2009

To små nye penal

Jeg koser meg med å sette sammen mønster til en ny liten bærer. Aller først er mønsteret klippet ut.

Det var litt rester igjen med skrift fra pute med: Rødhette og ulven. Skriften er satt på helt tilfeldig og er klar til å stryke på.Motivene som er overført til tekstil plasseres og festes ved å stryke over. Motivene er påført applikasjonsvliseline.Når alt er festet legges plast over. Nå skal det sys rundt alle motivene, slik at plasten får "festepunkter.


Bærer nr. 2

Det var litt skrift til overs, så det blir en liten bærer til. Her er skriften festet på små strimler av stoff, før det settes på mønsterdelen. Denne skal dekkes med et lag av organza.


Nå er bærerne klare for å putte småting oppi. Det fine motivet går rundt og er ikke veldig synlig, men kanskje noen blir litt nysgjerrig......,for hva forestiller det egentlig: )


Her med prinsessemotiv,


....og her med skrift.12 kommentarer:

 1. Supre!! :o)
  Jeg holder på med utfordringen din...
  ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. Utrolig fine penal. Jeg får såååå mye inspirasjon fra bloggen din. Lurer på hvordan du stiller inne symaskinen når du syr i plastikk? Selv har jeg prøvd det en gang, uten serlig hell.

  SvarSlett
 3. Utrolig flott!
  Etter jul skal ting prøves ut, du er en stor inspirasjonskilde.
  Har prøvd rammelimen uten stor hell, men gir ikke opp. Følte fargene ble så unaturlige, grønnskjær. Hvilken skriver bruker du og papir?
  Ha en flott dag.

  SvarSlett
 4. Så fine! Du er bare så proff! Er helt enig med de andre - her er det inspirasjon i bøtter og spann!

  Ha en fin dag!

  Klem

  SvarSlett
 5. Hei, så hyggelig at du tok turen innom bloggen min :D Må si at jeg blir imponert over å se alt du produserer! Jeg blir jo skikkelig inspirert!
  God Jul til deg og dine!

  SvarSlett
 6. Supre penaler for små jenter. :-)

  SvarSlett
 7. Utrolig fine penal:-)
  Du er flink!
  Ha en fin kveld, klem Hege.

  SvarSlett
 8. Bare en liten kommentar fra meg. Det finnes ulike typer plast. Tykk og tynn. Den tykke plasten er vanskelig å sy, fordi den "henger" fast i symaskinen. Da taper jeg med maskeringstape, på foten og under, eller direkte der jeg skal sy. Da må den rives av etterpå. Den tynne plasten som er brukt til penalet sys som et vanlig stoff: )

  SvarSlett
 9. Tusen takk for tilbakemeldingen. Da skal jeg prøve med maskeringstape neste gang jeg syr i plastikk. Hvor får man kjøpt tynn plastikk?

  SvarSlett
 10. Jeg kjøper tynn plastikk i jernvareforretninger, kid eller Princess. På Panduro eller stoffbutikker får du kjøpt tykk plast. Pris er ulikt fra sted til sted. Hilsen Gitte

  SvarSlett
 11. Produktiv som alltid;o)))
  De ble kjempefine...
  Jeg produserer for livet jeg også, men det er bestillingsvarer etter messa, og mye er nok julegaver, så jeg tør ikke blogge for mye av det;o)))
  Ha en flot kveld.
  Klem
  Linda;o)

  SvarSlett
 12. så fine penal!!!! Du er kreativ til 1000!!

  SvarSlett