mandag 13. juli 2009

Strandveske. Del 3

Nå er veska ferdig. Bunnen er laget med stiv "plast" (som er kjøpt på Norway Design) for å få en fin bunnform.

Her vises hvordan festet er til hankene. Det er sydd på knapper, som er trukket i voksdukstoff.

Vi har vært to stykker som har jobbet med disse fine stoffene. Vi har laget hver vår veske + toalettmappe. Min kreative syvenninne Grete har laget dette (se bilder under).

Her er veska under arbeid. Det som er velidg inspirerene med å være to stykker som jobber med samme stoffer er at resultatet blir forskjellig og vi får nye ideer. Se så fint dette blir. Dette er forsiden av veska.

Toalettveska ble veldig fin. Grete var smart og brukte voksduken i bunn, noe som gjør at toalettveska "står" av seg selv. Det gjorde nemlig ikke min: )
9 kommentarer:

 1. Det var en lekker veske;o) Det er så gøy når en får laget noe som er anvennelig og fint, og samtidig "sparer" en masse penger;o))))

  Sommerklem
  Linda;o)

  SvarSlett
 2. Vi har vært flinke. Jeg er veldig fornøyd - morsomt at du la ut bilder av mine ting også! Nå får vi gå i gang med flere utfordringer... :)

  SvarSlett
 3. Veskene ble kjempe stilige! Lurt å bruke voksduk. Får håpe været holder seg fint, slik at du får brukt den på stranda:)

  SvarSlett
 4. Hej! Fantastisk väska du har gjort. Annat än mina massproducerade! Du nämner Ski! Min son ska åka till Ski på handbollscup i augusti, om det finns en fin tygaffär lockar det mig att följa med såklart. Har du fler tips?

  SvarSlett
 5. Den ble kjempe fin!!
  Takk for tips om knappemaskinen!
  Fredrikke :o)

  SvarSlett
 6. Du er så flink!! Jippi, så inspirerende å titte innom deg:)

  Maya

  SvarSlett
 7. Hei Gitte!
  Kreative dere har vært! åsså så hyggelig å jobbe sammen om et felles utgangspunkt og ide, som blir forskjellig i utrykket til slutt! Nå håper jeg inderlig sommeren tillater mer bruk av strandvesker og det som ligger oppi av nye kreative ideer....jeg er spent!
  fioline:)

  SvarSlett
 8. Hei, tusen takk for hyggelig kommentar på min blogg. Veldig fint her inne hos deg og :) legger deg til på listen min jeg! Ha en fin dag!

  SvarSlett