søndag 12. juli 2009

Strandveske. Del 2

Veska er nesten klar. Vi skal møtes i dag kl. 11 og sy den ferdig! I mellomtiden har jeg sydd en liten toalettmappe i samme stoffet.


Her vises delene før de er sydd sammen (dette er bunnen). Blomster er applikert på, litt "hulter til bulter"og trådene er enda ikke klippet av.

Knappene er brukt for å få en slags balanse i mønsteret som er litt utstrukturert. I glidelåsen er det en ring med applikasjon av blomsten fra stoffet og plast sydd rundt tilslutt.

Med litt trening, tar det ikke lang tid og sy denne.4 kommentarer:

 1. Så fin! Jeg har også kommet langt på min veske. Gleder meg til vi skal få dem ferdige. Dette var et morsomt prosjekt!

  SvarSlett
 2. Hei på du;o)
  Tusen takk for ditt besøk og din kommentar. Bloggen din var superinspirerende. Har nå tråla det hele;o)
  Har et spørre om rammelim, hva er det og hvordan brukes det? Foresvever meg at det kanskje er noe ala decupage, men for tekstil??? Hørtes iallefall veldig spennende ut;o)
  Sommerklem fra Linda;o)

  SvarSlett
 3. Takk for kommentar! For en spennende blogg du har! Så masse å se og lære - du er virkelig kreativ og nyskapende! Veldig spennende å prøve noe nytt. Har nok mye å lære av deg. Så flott at du deler :-)
  Må se litt nærmere på ting her hos deg.

  Ha en fin kveld!

  Klem fra Solveig

  SvarSlett
 4. Så flott denne vesken var. Mye arbeid med applikasjonene og alt dere har gjort. Toalett veskene til var også fine. Sikkert gøy og sy sammen også. :-)

  SvarSlett