onsdag 4. mai 2011

Tiarakonkurranse

Jeg fortalte i siste innlegg at Dabladet laget er repotasje om oss i London og det skulle publiseres Lørdag. Jeg godkjente det som skulle skrives på fredag, men det kom ikke i lørdagens utgave! Hvorfor vet jeg ikke


Jeg har spurt Dagladet om jeg kan få artikkelen + bilder som ble tatt for å legge inn her på bloggen. Jeg har veldig lyst at dere skal høre hvordan det gikk med tiarakonkurransen: )


3 kommentarer:

 1. Så lurt å vise det her istedet. Jeg håper det lar seg gjøre, krysser fingre og tær.
  :)Beate

  SvarSlett
 2. Dårlig gjordt av Dagbladet først å si at det kommer for så å ikke publisere det alikevel!!
  Dagbladet vet nok ikke hvor stort nedslagsfelt bloggerne har...Du kødder ikke ustraffet med bloggerne, tenk på alle de som nå kjøpte avisa på lørdag og oppdaget at det ikke sto noe der likevel, det blir leeeeenge til vi kjøper Dagbladet igjen...Rart at ikke en slik avis vet hvordan de sosiale mediene virker !!!! Så ut med Dagbladet, og inn med Gitte :) Håper du har noen spennende bilder du har tatt selv hvis du ikke hører mer fra Dagladet. Venter i spenning :)Elisabeth H.

  SvarSlett
 3. Hei.
  Eg har site i nokre dagar og sydd perler og for kvar perle eg har festa har eg tenkt på deg og det enorme arbeidet du har hatt ved dei nydelege kronjuvelane dine:)
  Respekten blei ikkje mindre;)

  SvarSlett