onsdag 28. oktober 2009

Bitten Hansen fra Danmark

I forrige uke var jeg i Herning på trend seminar. På vei ned måtte jeg innom Bitten Hansen som har blitt en god venn etter mange kurs ved hennes verksted i Hobro (adresse og link til hennes kurser ligger på slutten av bloggen)


Jeg blir alltid inspirert av å være sammen med Bitten. Hun hadde vært på Sommerset House i London på det årlige markedet innen kunst og håndverk. Til andledningen hadde hun laget en ny regn/allværsjakke med trykk av metallfolie
Inne i hetten var stoffet av sølv. Veldig tøfft!

Her nærbilde av trykket. Hun har brukt en silketrykkramme med ferdig mønster på, påfører rammlim og legger metallfolie over. Dette skal tørke, for så å fjerne folien, og vips så er trykket ferdig!

Tilbake til markedet hun hadde vært på i London. Bitten er svært engasjert og oppdatert så dette var gøy å høre. Se på linkene som er lagt ut på høyre siden. Dette er noe av det hun så. Det er noe for seg selv. Jeg blir kjempe inspirert!4 kommentarer:

 1. Lekker;o))))
  Heldigvis bor jeg på det blide solfylte sørland, så jeg trenger ikke regnfrakk;O////
  Ha en kreativ uke;o)
  Klem
  Linda;o)

  SvarSlett
 2. Så spennende !!!! Og da må jo metallfolien tåle vann for oss som har lurt på det....???
  Jeg fikk ikke opp linken gjør andre det ???
  Hvordan går det med utstillingen i Hønefoss ? Spent på svar. Elisabeth H.

  SvarSlett
 3. Oi - stilig regnjakke!!!
  Og masse kult du lager, jeg blir helt målløs!!! Flink er du!

  SvarSlett
 4. Elisabeth.
  Hvilken link er det du ikke får opp? Jeg har prøvet å klikke meg inn på alle og kommer inn fra min maskin. Hjelper det med et dobbeltklikk?

  SvarSlett