torsdag 5. januar 2012

Weekendkurs med silketrykkrammer

Har du lyst å gå på kurs og lage egne silketrykkrammer? Meld deg på kurs her

Weekendkurs  kr. 1750,-
 Lunsj/middag med oppskrifthefte (lørdag og søndag) kr. 250,- (betales 1. kurskveld)
Fredag 1. Juni (kl. 18-21) lørdag 2. juni (kl.10-17) søndag 3. juni (kl. 10-17)
Fredag 29. Juni (kl. 17-21) lørdag 30. juni (kl.10-17) søndag 1. juli (kl. 10-17)Her vil du ha muligheten til å arbeide i et miljø med mye inspirasjon. Her kan du sitte ned og bla i bøker og blader, eller gå rundt og se på ting som er laget ferdig, eller uferdige prøvelapper i kassevis

Hva kan du lage?
Kurset er lagt opp til at du kan lage egne silketrykkrammer og se mulighetene dette gir for overføring til ulike tekstiler. Det hører også med å lære om andre overføringsteknikker av foto, lim, effekter etc.

Vi vil jobbe videre med hvordan trykkene kan brukes til eget arbeid. Du kan trykke egne knapper, arbeid med lag på lag, og eventuelt arbeide videre med overflaten på tekstilene.

Du kan også være tilskuer og bli inspirert av andre.
Det å være deltager på kurs skal være en god opplevelse. Her hører det med ”personlig” pleie i form av god mat og drikke og andre små positive forsterkere: )


Inkludert i prisen:
E-bok med beskrivelser av ulike teknikker
bruk av verksted og utstyr
faglig veiledning
små søte fristelser

Ta med på kurs
gode myke arbeidsklær (som tåler maling)
maskeringsstape
egne stoffer (som du ønsker å trykke på)
bilder, ideer og andre småting som knappenåler, saks, perler, bånd, småsaker (utstyr til det du eventuelt ønsker å sy)

Det er et lite utvalg av stoffer og tilbehør på verkstedet som kan brukes (og kjøpes)


Praktisk informasjon
Ved påmelding av kurs betales kr. 500,-. I denne prisen inngår en E-bok om de ulike teknikkene med gode beskrivelser trinn for trinn, som du kan velge mellom å lære på kurset. Du trenger ikke på forhånd å bestemme deg for hva du vil gjøre.

Giro på restbeløpet (kr. 1250,-) blir sendt ca 3 uker før kursstart. Du vil også da få mer detaljert info om hvordan du kan forberede deg til å lage egne motiv til silketrykkrammer

Hvor kan du bo?
Du kan overnatte like i nærheten
alternativ 1: koselig lite sommerhus med plass til 4 stykker (2 soverom) 100 meter fra verkstedet
alternativ 2: underetasje i bolig med sengeplass til 2 stykker (1 soverom) 450 meter fra verkstedet
pris etter avtale. Send mail til
gitte@lille-gitte.no

Påmelding til kurs er bindene


3 kommentarer:

 1. Dette har jeg superlyst til.. går på silketrykkurs nå over to kvelder..men trenger mer inspirasjon! Hvor er det du holder kursene Gitte? Må s eom jeg kan kombinere dette med jobb,...Marit

  SvarSlett
 2. Takk for hyggelig kommentar hos meg :)
  Du lager så mye fint, altså. Amerika-veska ble utrolig flott. Og de "gardinene" i verkstedet har jeg aldri sett maken til. Innmari stilig.
  Lykke til med kurs!
  Ellen :)
  PS! Det går an å ta bort ordbekreftelse for kommentarer. Da blir det enklere å kommentere. Det er så irriterende når man skriver de rare ordene feil og må skrive en gang til. :)

  SvarSlett
 3. ..så herlig Gitte! oppdaga nå at begge helgene du skisserte , er jeg opptatt. Den første skal jeg til Brussel og den andre på slektsstevne..men rust og greier hadde vært midt i blinken for meg. jeg farter mye med jobben og ikke noe problem å komme til Nesodden! Marit..hehe..eller Mia om du vil

  SvarSlett