tirsdag 26. mai 2009

Arbeid med utstilling

Jeg har laget en 5 års plan. Jeg skal jobbe for å få kompetanse i å stille ut egne arbeider. Dette innebærer også å bli medlem i ulike organisasjoner som kan styrke og formidle tekstilkunst utad både nasjonalt og internasjonalt.

Det er også viktig å være med i faglige nettverk som kan styrke mine og andres sosiale interesser.

Jeg startet arbeidet med dette i fjor sommer, og har jobbet med tekstile arbeider til en utstilling hele dette året.

Arbeidene mine skulle være inspirert i de russiske dukkene: BABUSKA. Jeg skulle jobbe med en teknikk som jeg har fordypet meg i: lag på lag med transparente tekstiler.Nå har jeg min første utstilling på Borregården i Sverige: http://www.borregarden.se/. Gården er helt spesiell og ligger i vakre Skåne. Jeg ble betatt første gang jeg kom hit og bestemte meg for dette var stedet jeg skulle ha min første utstilling.
Nå til torsdag, den 28. mai reiser jeg ned for å hente bildene for å sette de opp på en ny utstilling på Nesodden 6. og 7. juni. Helgen etter er det kurs i tekstile teknikker.


2 kommentarer:

  1. Hei Gitte og takk for sist. JKjempegøy å høre at du har begynt å blogge. Vi har brukt masse av det vi lærte hos deg på kurs i høst og har fortalt det til kjempemange. Lykke til med utstilling. Klem Reidunn

    SvarSlett
  2. Hei Gitte
    Takk for hyggelig kommentar på bloggen min, og takk for link. Jeg har også laget link til deg. Så spennende ting du gjør. Gleder meg til å bli bedre kjent med deg!
    Klem!

    SvarSlett