onsdag 16. juni 2010

I dag har jeg startet Nettbutikk

Jippi. I dag åpner jeg Nettbutikk. Gå inn og se på www.lille-gitte.no

Her vil det stadig komme nye ting og tang. Jeg starter litt forsiktig med noen produkter, men har mange flere jeg vil legge ut fortløpende.

Hvis du har forslag til forbedringer i min nettbutikk så mottas det med takk.

I dag er jeg i Bergen, og skal holde kurs i to dager for lærere hvor fokuset er tekstile teknikker. Dagens tema er selvsagt noe som opptar meg i disse dager. Det handler selvsagt om kongelig bryllup. 
Tema er: På kongelig variete.Alt som handler om konger og Dronninger blir inspirasjon til dette kurset.  I Danmark fant jeg denne fine lille rojale kongekronen. Den skal brukes og bli min nye nålpute.

Når kurset er over i morgen ettermiddag skal jeg vise hva jeg har laget som eksempler på tekstile teknikker, knyttet til dagens tema.


8 kommentarer:

 1. Utrolig fin nettbutikk. Den var lett å orientere seg i. Du har gjort en kjempe bra jobb. Jeg kommer snart til å titte innom igjen.

  SvarSlett
 2. Gratulerer så mye med nyåpning! Butikken var kjempefin, og jammen hadde du ikke rammelim også :)Jeg har lett etter en plass å kjøpe det her hjemme en god stund, så det blir ikke lenge til jeg tar turen innom deg igjen :)
  Lykke til videre med driften!

  SvarSlett
 3. Filosoferte nettopp rundt temaet prokastinering - skulle gjerne ha bytta ut litt kvardagstid med eit lærarkurs i tekstile teknikkar! Fin nettbutikk og fin dronningkrune!

  SvarSlett
 4. Så fin nettbutikkebn din var!! :O)

  SvarSlett
 5. Kjempeflott,Gitte:) Proff og lett tilgjengelig. Jeg er med!
  En royal,eller real fiolineklem til deg

  SvarSlett
 6. Vad kul och vad fin den är! Kramar från mig och lycka till med nätbutiken!

  SvarSlett
 7. Gratulerer! Dette har i allefall JEG sett fram til! Nå blir det spennende framover, for er det noe jeg har lyst til å lære, er det disse trykketeknikkene. Det må da være akyuelt på ungdomstrinnet der jeg jobber? Eller?
  Synnøve fra Telemark

  SvarSlett
 8. Gratulerer med flott og proff nettbutikk!!
  Og for en nydelig "kronenålepute"

  Du har en virkelig spennende tid i møte, gleder meg til å følge deg på bloggen....

  Hilsen Linetoppen

  SvarSlett