søndag 4. juli 2010

Prosessen er i gang

Nå har jeg vært helt i hundre fordi jeg fikk ide om hvordan jeg skulle bruke disse 8 Frydelund kassene. Ideen er der, men noen ganger trenger jeg mer tid på selve ideutviklingen. På fredag var jeg sikker på at jeg skulle bli ferdig med dette i løpet av helgen, men ofte tar det litt lenger tid: )
Her en visualisering av hvordan dette skal bli. Ølkassene skal få festet 4 hjul under, deretter fores med stoff og de skal brukes til oppbevaring av ting og tang.

De skal også ha en annen funksjon, de skal brukes som sittepuffer. Puffene skal brukes som dekor. Jeg så nemlig noe spennende på en utstilling. Se på bildet under.


Puffene skal ha sin faste plass på veggen, og etterhvert som noen vil sette seg ned, velges puff etter ønske. Puffene (ialt 8 stykker) skal bli til, etter inspirasjon med ord som:
 1. I tråd med tiden
 2. Stoffskifte
 3. Fiberrikt
 4. Silkemykt
 5. Rampestreker
 6. Årringer
 7. Skyggespill
 8. Revet i filler
Det er jo ikke rart dette tar tid. Nå holder jeg på å lage idecollager for hvert tema. Jeg har akkurat nå i øyeblikket ikke noen som helst formening om hvordan dette blir: )


5 kommentarer:

 1. Dette høres VELDIG bra ut. Gleder meg virkelig til å se puffene ferdig. Er spent på hvordan du skal henge de på veggen. Skal de ikke ha hjul også? Skal sitteplaten vende opp mot taket? Jeg venter i spenning. Lykke til med arbeidet :0)

  SvarSlett
 2. Hei,dette er morro!
  Jeg har venner som har kunstglass i hylla,jeg kan velge meg ett, etter humør, når jeg kommer på besøk for å drikke vin:)
  dette er noe av den samme ideen....fint!
  fioline gleder seg

  SvarSlett
 3. Dette var spennende!
  Gleder meg til ferdig resultat.
  Lykke til!

  SvarSlett
 4. Takk for koselig kommentar hos meg :) Har sittet å tittet litt nedover siden din og ble veldig inspirert :) du er veldig flink... Nydelig den flotte kronen lengre ned, og flotte vesker. Gleder meg til å se hvordan puffene blir. Ønsker deg en fortsatt fin uke, klem fra Mette

  SvarSlett
 5. Kjempespennende! Gleder meg til å se resultatet! :-)

  SvarSlett