fredag 2. juli 2010

Gamle øl-kasser

Jeg er så heldig at jeg har fått 8 gamle Frydelund øl-kasser. Det er en stund siden jeg fikk dem, men i går......da fikk jeg en ny ide. Nå vet jeg hva de skal brukes til. I dag er dagen for å lage skisser.


Når jeg får en ny ide kjenner jeg at pulsen øker,....... faktisk: )

Nå har jeg vært helt i hundre fordi jeg fikk ide om hvordan jeg skulle bruke disse 8 Frydelund kassene. Ideen er der, men noen ganger trenger jeg mer tid på selve ideutviklingen. På fredag var jeg sikker på at jeg skulle bli ferdig med dette i løpet av helgen, men ofte tar det litt lenger tid: )
Her en visualisering av hvordan dette skal bli. Ølkassene skal få festet 4 hjul under, deretter fores med stoff og de skal brukes til oppbevaring av ting og tang.

De skal også ha en annen funksjon, de skal brukes som sittepuffer. Puffene skal brukes som dekor. Jeg så nemlig noe spennende på en utstilling. Se på bildet under.


Puffene skal ha sin faste plass på veggen, og etterhvert som noen vil sette seg ned, velges puff etter ønske. Puffene (ialt 8 stykker) skal bli til, etter inspirasjon med ord som:
 1. I tråd med tiden
 2. Stoffskifte
 3. Fiberrikt
 4. Silkemykt
 5. Rampestreker
 6. Årringer
 7. Skyggespill
 8. Revet i filler
Det er jo ikke rart dette tar tid. Nå holder jeg på å lage idecollager for hvert tema. Jeg har akkurat nå i øyeblikket ikke noen som helst formening om hvordan dette blir: )

Her vises et lite utdrag fra ideboka som blir laget til dette prosjektet. Eksemplet under er hvordan jeg skal jobbe fremover til motiv/ideer fra tema: Stoffskifte og Rampestreker.


Jeg er veldig fasinert av arbeidsbøker. Denne skal jeg jobbe med lenge: ) Foreløpelig er den veldig ryddig og fin...

Det aller morsomste med å være i en slik prosess, er at jeg plutselig finner mye annet innen samme tema. Se bare hva jeg kom over i går på nettet.Trekket til første puff er nesten ferdig. Her er sømmene sydd rundt sirklene og klippet igjennom alle lagene. Dette er for å lage flosskanter. Motivene av "mote"-tegningene sys på fra baksiden (som vist for noen dager siden). Trådene skal være løse og gi inntrykk av å være litt "slurvete".


Her er flosskanten ferdig flosset, figurene er ferdig sydd og tekst er plassert. Trekket er ferdig for montering.3 kommentarer:

 1. Kjenner meg igjen med at pulsen øker...*smiler*...

  SvarSlett
 2. Så spennende prosjekt, gleder meg til å se!!

  SvarSlett
 3. åååååå jeg å,fy så spennende:) decupage?

  SvarSlett